.

ZebraPay, compania care furnizează primele terminale de plată instant din România, anunță introducerea aparatelor, într-o primă etapă, în 3 locații Billa din București (Titan, Drumul Taberei si Barbu Vacarescu) și în magazinele din Constanța și Ploiești.

Pe lângă acestea, terminalele ZebraPay pot fi găsite în alte 4 rețele de retail. Astfel, aparatele sunt deja funcționale în hipermarket-uri Kaufland, Auchan, Cora si Carrefour.

„Prin intermediul terminalelor noastre clienții vor putea realiza diverse operatiuni cu plata instant, cash, simplu și rapid. Astăzi se pot efectua la terminalele ZebraPay: reîncărcări ale cartelelor de telefonie mobilă prepaid, se pot cumpăra bilete CFR sau ringtone-uri și se poate achiziționa credit pentru convorbiri internaționale. De asemenea, în viitor, clienții vor putea achita facturi, cumpăra jocuri pentru telefoane mobile sau programe informatice, și vor putea să se aboneze la ziare și reviste. Gama de servicii nu se va limita la cele de mai sus, terminalele ZebraPay constituind un punct de atracție pentru clienți prin ușurinta și flexibilitatea de care dau dovada", precizează Directorul general al companiei ZebraPay, Radu Ciorbea.

Directorul companiei consideră că îmbinarea comerțului electronic oferit prin intermediul terminalelor ZebraPay cu oferta magazinelor va atrage clienți noi. În opinia sa, instalarea terminalelor în locații de tip supermarket reprezintă un avantaj pentru retaileri pentru că aceștia pun la dispoziția clienților servicii moderne și complementare.