.

ZebraPay, compania care furnizează în sistem de franciză primele terminale de plată instant din România, anunță în premieră instalarea de terminale de plată instant pe litoral. Compania estimează că turiștii aflați în stațiunile de la malul mării vor efectua reîncărcări de cartele prepaid și vor cumpăra bilete CFR în valoare totală de 100.000 de euro, până la sfârșitul sezonului estival. „Am decis să instalăm terminalele pe malul mării pentru a fi mai aproape de clienții noștri. Aceștia vor găsi cea mai rapidă metodă de reîncărcare a cartelelor preplătite și de cumpărare a biletelor de tren, la doar câțiva metri de plajă", precizează Radu Ciorbea (foto), Directorul General al ZebraPay.

Începând cu luna iulie, ZebraPay a instalat 12 terminale pe litoralul românesc, acestea fiind amplasate foarte aproape de plajă, în Constanța, Mamaia, Costinești, Eforie Nord, Neptun și Jupiter.

Aparatele dispun de posibilitatea de a face încărcări de cartele pentru toate cele trei rețele de telefonie mobilă: Cosmote, Orange și Vodafone. Pentru primele două enumerate, clienții vor putea folosi în acest sens cea mai nouă tehnologie din domeniu, TopUp, care nu impune valori fixe de reîncarcare și care permite cumpărarea de credit începand cu 10 lei.

Oficialul companiei a subliniat, de asemenea, că biletele CFR se vor putea achiziționa în curând prin toate cele 60 de terminale ZebraPay din țară, inclusiv cele de pe litoral.

Cele 12 terminale de plată ZebraPay de la mare sunt amplasate în Mamaia - 4 terminale (Aqua Magic, în Satul de Vacanță, zona fântâni și pe faleză), Eforie Nord - 2 terminale – (lângă autoservirea Bosfor și pe strada Dezrobirii), Neptun - 1 terminal – (Complex Clăbucet), Jupiter - 1 terminal – (terasa hotelului Delta), Costinești - 1 terminal – (pe faleză), Constanța - 3 terminale (City Park, Centrul Comercial TOM, Kaufland).

Despre ZebraPay

ZebraPay a fost înființată în 2009 și a furnizat în sistem de franciză primele 60 de terminale de plată la finele lunii mai în București, Brașov, Constanța, Cluj, Galați, Ploiești și Iași. Astfel, pentru prima dată în România, printr-un sistem de plăți instant, se vor putea cumpăra bilete de tren CFR, bilete de autocar, muzică sau bilete la spectacole și concerte. De asemenea, terminalele sunt o metodă rapidă și ușoară de încărcare a cartelelor prepaid și de plată a facturilor la utilități, de telefonie fixă și mobilă, internet sau cablu TV.

ZebraPay are deja instalate terminale în mai multe puncte intens circulate din București, printre care stațiile de metrou Unirii 2, Dristor 2, Gara de Nord 1, Victoriei și Grozăvesti, pasajul pietonal de la Universitate, City Mall, hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului, Kaufland Vulcan și Universitatea Româno-Americană. De asemena ZebraPay este prezentă și în magazine Kaufland, Winmarkt și Carrefour din Brașov, Constanța, Cluj, Ploiești și Iași.

Până în prezent, ZebraPay a semnat parteneriat cu Orange, Vodafone, Cosmote, CFR Călători, Autogari.Ro, Cat Music, Gold Call, Nobel și MyTicket.