.

Platforma Undelucram.ro lansează public ultima funcționalitate pentru piața muncii: Salariometru, un instrument online prin care angajații își pot compara salariul actual cu cel al altor angajați cu funcții similare. “Suntem extrem de încântați că am lansat public această funcționalitate pentru membrii comunității noastre. Este unul dintre proiectele interne la care am lucrat în ultimele șase luni. Salariometru este soluția la o nevoie pe care ne-au semnalizat-o utilizatorii noștri, pe care i-am văzut extrem de preocupați de ghidurile salariale pe care noi le publicăm trimestrial, dar și pentru calculatorul de salariu care exista deja pe website-ul nostru. Acest nou instrument dedicat angajaților din România a fost în faza de beta-testing în ultimele săptâmâni și acum suntem încrezători că poate să ajute orice angajat care se pregătește pentru un nou loc de muncă sau vrea să știe dacă el câștigă mai mult sau mai puțin decât colegii săi care ocupă aceeași poziție”, precizează Costin Tudor, fondator Undelucram.ro.
 
Produsul le oferă utilizatorilor o valoare a salariului minim, mediu și maxim pe care ar trebui să îl primească în funcție de: aptitudinile pe care le au, experiență, funcția pe care o ocupă, departamentul și industria în care activează. Salariometru compară informațiile introduse de utilizatori cu o bază de date de peste 120.000 de salarii actualizate. 
 
Undelucram.ro, platforma care reunește cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România, lansează Salariometru, un instrument online pus la dispoziția tuturor angajaților care vor să afle dacă sunt plătiți conform mediei din piață, care sunt oportunitățile de creștere și cum se compară cu alți colegi sau angajați cu funcții similare. 
 
Salariometru, ultima funcționalitate lansată de Undelucram.ro pentru angajați, se comportă ca un comparator online de salarii și oferă utilizatorilor intervale salariale în funcție de mai multe criterii: vârstă, studii & formare profesională, aptitudini suplimentare, experiență, domeniul de activitate și companiile la care aceștia au lucrat. 
 
Bază de date de 120.000 de salarii și actualizare în timp real
 
Salariometru, instrumentul online care ajută angajații să afle dacă sunt plătiți corect, este special dezvoltat pentru piața din România. Baza de date se bazează pe zeci de mii de salarii care au fost adăugate de utilizatorii platformei de-a lungul timpului. 
 
“Pe Undelucram.ro avem o comunitate care depășește lunar 350.000 de angajați care ne vizitează platforma și lasă o evaluare a unui angajator sau împărtășesc cu noi salariul pe care îl câștigă. Știm că pe piață există produse care ajută la compararea salariilor, însă sunt cu precădere pentru marile corporații, iar salariile sunt fie doar pentru anumite nișe, fie se bazează pe informațiile regionale/globale. Noi ne-am dorit ca Salariometru să fie un instrument care să se bazeze pe cele peste 120.000 de salarii strict legate de piața din România și să acoperim nevoile tuturor angajaților. Astfel, indiferent de profesia sau meseria pe care o are utilizatorul, cu ajutorul membrilor din comunitate reușim să fim actuali în informații despre mii de meserii”, precizează Costin Tudor
 
În viitorul apropiat, Undelucram.ro se va concentra pe îmbunătățirea experienței de utilizare și antrenarea bazei de date pentru a crește acuratețea informațiilor având în vedere că salariile sunt actualizate în timp real de către utilizatori și tendințele pieței sunt fluctuante. 
 
Peste 350.000 de utilizatori vizitează online Undelucram.ro și pot utiliza Salariometru gratuit, doar pe baza unui cont de utilizator pe platformă.   
 
 
Despre Undelucram.ro
 
Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajaților din România, cu peste 350.000 de potențiali angajați pe platformă și peste 200.000 de contribuții lăsate de utilizatori despre companiile la care lucrează, interviurile de angajare sau ofertele salariale. Platforma pune la dispoziția angajaților și Salariometru - instrument online pentru compararea salariilor din România, un calculator de salariu și resurse pentru dezvoltarea carierei precum modele de CV, topul angajatorilor și articole despre industrie.