.

F64 a înregistrat vânzări de 8,9 milioane lei în weekend-ul de Black Friday. Valoarea record a coșului de cumpărături a fost de 70.168 lei. „Campania de Black Friday a decurs bine atât din punct de vedere al volumului vânzărilor, cât și pe partea de noi clienți. Creșterea de 3% comparativ cu ediția trecută a atins așteptările noastre din acest an. Am avut o creștere foarte mare pe categoria camere de acțiune (+94%), iar creșterea volumului de vânzări a fost susținută de interesul mai mare al clienților manifestat pe întreaga perioadă a week-end-ului”, precizează Marian Alecsiu, CEO și cofondator F64. (foto - Echipa F64)
 
Clienții F64 au plasat în acest an peste 6.500 de comenzi, cu aproximativ 3% mai multe decât în 2017. Produsele vedetă de anul acesta au fost camerele de acțiune, aparatele mirrorless și accesoriile video.
 
Vârful de audiență atins pe site-ul www.f64.ro în acest an a fost de 3.000 de utilizatori activi simultan. Per total, site-ul retailerului a fost vizitat de mai mulți utilizatori de pe dispozitivele mobile, raportul fiind de 51,5% la 48,5%, în favoarea platformelor mobile.
 
Cea mai mare comandă a fost de peste 70.000 de lei
 
În ceea ce privește valorile record, F64 a semnalat plasarea unei comenzi în valoare de 70.168 lei. Recordul raportat la un singur produs este suma achitată de un client pentru un aparat foto Nikon D5, care a fost achiziționat la prețul de 24.999 lei.
 
În ceea ce privește plata comenzilor, numerarul a fost și în acest an favoritul clienților, cu 56% din pondere. 32% dintre clienți au ales să achite cu cardul, iar restul de 12% au preferat alte metode de plată.