.

GECAD ePayment și Google lansează campania "Vinde online cu ePayment și Google AdWords", în cadrul unui parteneriat al cărui obiectiv este încurajarea comercianților online de a testa și folosi instrumente de online marketing ca metodă de promovare și creștere a vânzărilor pe Internet.

În cadrul acestei campanii, GECAD ePayment va oferi magazinelor online partenere un voucher Google AdWords în valoare de 150 de RON pentru promovarea în acest motor de căutare și pe site-urile partenere. Oferta se adresează atât proprietarilor de magazine online care beneficiază deja de serviciile GECAD ePayment, cât și celor care intenționează să devină clienți ai companiei. Creditul promoțional este disponibil numai pentru clienții noi Google AdWords.

GECAD ePayment este primul integrator de comerț electronic din România care oferă clienților săi posibilitatea de a testa gratuit soluțiile de advertising online Google AdWords. Peste 1.500 de magazine online beneficiază în prezent de soluția de plată ePayment.

"Prin lansarea acestei campanii dorim să oferim clienților noștri, care sunt interesați de metode de promovare măsurabile și eficiente, posibilitatea de a atrage traficul-țintă rapid și cu costuri minime. Un studiu intern, desfășurat în luna martie printre comercianții noștri, a relevat că 30% dintre aceștia intenționează să utilizeze în acest an Google AdWords ca metodă de promovare a afacerilor lor", precizează Adriana Iordan, Web Marketing Manager al GECAD ePayment.

"Suntem multumiți de parteneriatul cu GECAD ePayment, prin care oferim oportunitatea companiilor mici și mijlocii ce au o prezență online să își găsească potențialii clienți și să își crească vânzările. Firmele trebuie să fie acolo unde sunt și consumatorii, iar din ce în ce mai mulți consumatori caută produse online. AdWords oferă agenților de publicitate posibilitatea lansării unor campanii online bine direcționate, eficiente și ușor măsurabile", precizează Amelia Crețu, Agency Relationship Manager, Google AdWords România.

În cadrul acestui parteneriat comercianții online au posibilitatea să se familiarizeze cu oferta de advertising Google AdWords și să testeze beneficiile ei. Mai multe informații despre utilizarea Google AdWords sunt disponibile pe această pagină.

„Considerăm că acest parteneriat reprezintă o oportunitate pentru proprietarii magazinelor online care nu au testat încă publicitatea pay per click. În cadrul Școlilor de Afaceri ePayment desfășurate până acum am susținut prezentări despre metode de promovare online și măsurare a acțiunilor, pentru a înțelege eficiența și ROI-ul (Return of Investment) fiecărei campanii, iar serviciile Google au fost recomandate de fiecare dată încă din 2006", precizează Adriana Iordan.

Despre GECAD ePayment International

GECAD ePayment este integrator de soluții pentru comerț electronic, lider pe piața românească de sisteme de plăți online. Compania dezvoltă și deține în prezent trei soluții proprietare – ePayment®, Avangate® și ARMS. ePayment® este dedicată exclusiv pieței interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comercială online; Avangate® și ARMS se adresează atât pieței interne cât și celei internaționale de distribuție electronică de software.

ePayment® și Avangate® sunt mărci înregistrate GECAD ePayment International SRL și respectiv Avangate B.V.

Detalii pe: www.epayment.ro , www.avangate.com