.

ZebraPay, compania care a adus pe piața din România primele terminale de plată instant, investește în acest an peste 3 milioane de dolari în extinderea rețelei naționale cu 1.000 de terminale. "Vom continua extinderea și în alte orașe ale tarii, rețeaua ZebraPay devenind, odată cu instalarea celor 1.000 de terminale, cea mai mare de acest fel din România. Expansiunea este susținută de entuziasmul partenerilor noștri locali, antreprenori care doresc să construiască o afacere în jurul terminalelor ZebraPay operându-le în sistem de franciză. Mulți dintre aceștia au descoperit deja noul model de afacere prin intermediul site-ului zebrapay.ro", precizează Radu Ciorbea, Director General al ZebraPay.

Extinderea rețelei ZebraPay va continua pe parcursul întregului an, urmând ca la sfârșitul lui 2011, terminalele de plată instant să fie accesibile clienților din zeci de orașe și centre comerciale din țară. Compania a finalizat instalarea primei tranșe de 200 de terminale în orașele Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Galați, Brăila, Constanța, Iași, Târgu-Jiu și București. Noile terminale sunt amplasate în hipermarketuri, supermarketuri, mall-uri, benzinării, gări, spitale sau universități. Astfel, acestea pot fi găsite în locații din rețele cunoscute precum Metro Cash&Carry, Billa, Galeria Real, Diverta sau benzinării Rompetrol.

Terminalele ZebraPay oferă clienților posibilitatea de a reîncărca prin tehnologia TopUp, simplu, rapid și la cel mai bun preț cartele telefonice prepaid ale operatorilor telecom Orange, Vodafone și Cosmote, urmând ca în scurt timp să pună la dispoziția clienților și posibilitatea de a achiziționa bilete de tren, licențe software, credit pentru convorbiri internaționale și cele mai populare melodii și ringtone-uri ale momentului.

Terminalele ZebraPay, primele one-stop shop-uri locale

Compania are în plan lansarea până la finele anului a unor noi servicii pe terminalele ZebraPay, de la cele de colectare a plăților pentru facturile de utilități, servicii de telefonie fixă și mobilă, internet, cablu TV, până la cele de plăți către instituții publice și vânzare de licențe software, bilete de tren, autocar sau bilete la spectacole. "Odată cu lansarea noilor servicii în sectoare cât mai diverse ale pieței, terminalele ZebraPay vor deveni primele modele locale de one-stop shop-uri. Peste jumătate dintre cei care utilizează serviciile unui terminal ZebraPay devin clienții noștri fideli", precizează Radu Ciorbea. În ceea ce privește piața locală a terminalelor de plată instant, reprezentantul ZebraPay menționează că aceasta se află încă la început, însă are un mare potențial de creștere.